PRINȘI ÎN BAIA MARE – Doi tineri din Coltău prinși în timp ce tăiau ilegal lemne în pădurea din zona șoselei de Centură (VIDEO)

PRINȘI ÎN BAIA MARE  Caz în municipiul Baia Mare. Doi tineri maramureșeni din Coltău au fost prinși în flagrant azi-noapte de către polițiștii băimăreni în timp ce voiau să sustragă două căruțe pline cu bușteni din pădurea din zona șoselei de Centură. Se pare că aceștia au tăiat ilegal mai mulți copaci, după care i-au urcat în două căruțe cu care urmau să-i transporte.

Polițiștii băimăreni de la Ordine Publică și cei de la Poliția Locală Baia Mare i-au depistat pe cei doi doi tineri din Coltău în momentul în care aceștia se pregăteau să plece. Cele două căruțe pline cu bușteni au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Baia Mare până la finalizarea cercetărilor.

Totodată, pe numele tinerilor din Coltău au fost întocmite procese verbale de sancționare contravențională pentru furt de masă lemnoasă.

Știre în curs de actualizare.

 

Sursă info și foto: Vasile Dale

The post PRINȘI ÎN BAIA MARE – Doi tineri din Coltău prinși în timp ce tăiau ilegal lemne în pădurea din zona șoselei de Centură (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More