Treding & Top Stories

Scroafa unui fermier a fătat un purcel cu două capete. Bărbatul vrea să plece cu ciudăţenia în turneu

Scroafa unui fermier a fătat un purcel cu două capete

Un fermier a observat cu stupoare că este fericitul proprietar al unul purcel cu două capete. Doi dintre porcuşorii nou-nascuti erau lipiţi unul de altul la nivelul burţii, exact cum ar fi în cazul omului gemenii siamezi.

Fermierul, care locuieşte intr-un sat in apropiere de Guigang, provincia Guangxi, a declarat că scroafa intrat în travaliu pe 18 noiembrie şi a dat naştere la 20 de purcei, dintre care doi au apărut a fi neobișnuit de aproapiaţi unul de altul.

Fermierul, Gong XianJian, a mers imediat la autorităţi să declare ciudăţenia, pentru că asta este legea. Gong a declarat porcii siamezi, menţionând că sunt primii porci siamezi pe care i-a văzut în viaţa lui de fermier şi că nu mai are alţii. De asemenea, XianJian a spus că, dacă primeşte aprobare de la autorităţi, intenţionează să ducă respectivul purcel cu două capete în turneu prin China, ca să strângă nişte bani, apoi plănuieşte să se retragă din activitate.

Totuşi, ciudăţenia de purcel cu două capete pare să aibă probleme cu mâncatul şi nu pare în măsură să supravieţuiască mult timp, cu atât mai puţin să-i împlinească fantezia lui Gong XianJian, cu turneul.

Fermierul a încheiat apoteotic, spunând că pensionarea lui depinde de supravieţuirea purcelului cu două capete.

Stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante. Acest articol aparţine şi a fost publicat iniţial de omgnews.ro