Razer lansează căştile Hammerhead, adresate celor care folosesc telefoane mobile echipate doar cu port USB-C (Accesorii)

Renunţarea la conectorul tradiţional pentru căşti, de tip jack 3.5mm, a obligat foarte mulţi utilizatori să aleagă între folosirea unui adaptor incomod pentru portul USB-C şi achiziţionarea unei perechi de căşti Bluetooth, care trebuie încărcate periodic şi adesea nu oferă fidelitate audio pe măsura aşteptărilor.

Cei de la Razer vin să rezolve această prolemă cu Hammerhead USB-C, o pereche de căşti intra-aurale create pentru vârful de gamă Razer Phone, însă compatibile cu orice smartphone care suportă deja conectarea prin adaptor jack la USB-C. Desigur, beneficiul este că adaptorul buclucaş nu mai este necesar, căştile având deja adaptările necesare.

Recomandate cu performanţe superioare, căştile Razer Hammerhead USB-C folosesc drivere cu diametrul de 10 mm acomodate în incinte acustice calibrate pentru a oferi sunet fără distorsiuni şi cu bass pătrunzător. Reţeta este completată de un sistem de prindere magnetic şi telecomandă cu microfon poziţionat pe cablul audio, căştile putând funcţiona în rolul de hands-free pentru preluarea apelurilor de voce.

Căştile Razer Hammerhead USB-C sunt livrate într-o cutie specială pentru transport, la preţul de 79.99 dolari, direct din magazinul Razer oficial.

(…)

Cuvinte cheie: Razer

Subiecte asemănătoare:
» Razer lansează BlackWidow Chroma, prima sa tastatură rezistentă la lichid şi praf
» Razer Phone, telefonul pentru gameri, a fost lansat oficial
» Razer Phone, un smartphone special pentru gameri
» Razer anunţă Blade Stealth 2017, un ultrabook cu procesor quad-core pentru gaming
» Razer Phone apare în primele imagini neoficiale [FOTO]

Articol original – Razer lansează căştile Hammerhead, adresate celor care folosesc telefoane mobile echipate doar cu port USB-C, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More