Tehnologie

RCS & RDS anunţă 100% acoperire 4G în tunelurile metroului bucureştean, pentru reţeaua Digi Mobil (Internet)

RCS & RDS a anunţat completarea în proporţie de 100% a extinderii reţelei Digi Mobil 4G în tunelurile metroului bucureştean, suplimentând acoperirea 4G deja existentă din staţii. Extinderea acoperirii 4G în metrou s-a realizat prin dublarea cantităţii de spectru utilizat în banda 1 – 2100 Mhz, permiţându-se astfel accesul la internet cu viteze de download de până la 75 Mbps. 

La nivel naţional, RCS & RDS continuă să extindă reţeaua mobilă, atât prin acoperire nouă de teritoriu, cât şi prin extinderi de capacitate în zonele urbane, pentru îmbunatăţirea experienţei utilizării internetului mobil.  Acoperirea reţelei Digi Mobil 3G a ajuns în această vară la peste 99% din populaţie, iar cea 4G a ajuns la peste 51% din populaţie.

Potrivit datelor companiei, în intervalul ianuarie – august 2017 au fost portate 302.306 numere în reteaua Digi Mobil, cu aproximativ 16% mai multe decât în perioada similară a anului trecut. Astfel, numărul total de clienţi care au optat pentru portarea numărului de telefon în reţeaua Digi Mobil a ajuns la 1.3 milioane la finalul lunii august 2017.  

(…)

Cuvinte cheie: RCS & RDS

Subiecte asemănătoare:
» Digi Mobil scade preţul abonamentului Optim Nelimitat la 2,9 euro/lună
» RCS & RDS reduce tarifele la serviciile de internet Digi Net Fiberlink şi creşte viteza de upload la 500 Mbps
» Digi Mobil a ajuns la o cotă de piaţă de 25%, depăşind reţeaua Telekom Mobile în privinţa numărului de abonaţi
» RCS & RDS a extins acoperirea reţelei Digi Mobil în 57 de localităţi „albe”, până acum fără acces la comunicaţii mobile în bandă largă
» Digi Mobil oferă noi opţiuni pentru serviciul de date în roaming naţional

Articol original – RCS & RDS anunţă 100% acoperire 4G în tunelurile metroului bucureştean, pentru reţeaua Digi Mobil, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse