Treding & Top Stories

Doi refugiați sirieni s-au dat țigani români ca să scape de bătaia nemților: “rumano, rumano!”

Germania fierbe de două săptămâni, după ce opinia publică a aflat șocată de sutele de atacuri și agresiuni sexuale înfăptuite de refugiații și/sau imigranți. Răbdarea germanilor a început să se stingă, odată cu trecerea timpului, mai ales că tot mai multe femei vin la secțiile de poliție și mărturisesc rușinea pățită la cumpăna dintre ani.

Frustrarea germanilor a dat naștere unor grupuri foarte violente, prin care nemții își fac dreptate fără să mai aștepte verdictul autorităților. Astfel, doi israelieni, în vârstă de 25 și 26 de ani, au fost atacați de șase bărbați îmbrăcați în negru la o adunare antiimigrație, la Dresda.

Țigani români

La o demonstrație similară la Duisburg, doi suspecți au atacat și au rănit un tânăr de 18 ani, cetățean german, culmea, dar cu pielea de culoare închisă. Cei doi suspecți au fost reținuți ulterior. De asemenea, trei persoane au fost atacate la Koln de un grup de șase bărbați, victimele suferind răni în zona feței, însă doi dintre ei ar fi strigat: “rumano, rumano” către agresorii germani, sperând să fie luați drept țigani români și să scape de furia nemților.

Din păcate pentru ei, nu și-au ales bine rasa, pentru că agresorii parcă au început să-i bată și mai tare. Oricum, spun martorii, nu prea le păsa respectivilor de apartenența rasială a victimelor, ei doreau răzbunare pentru femeile violate sau abuzate.

Numai la Koln au fost depuse 653 de plângeri la poliție, determinându-i pe polițiști să ceară măsuri de securitate sporită, expulzarea solicitanților de azil care au comis infracțiuni și reducerea fluxului migratoriu.