Tehnologie

Regizorul „Alien”: Extratereştri reali există. Am fi proşti să îi provocăm (Muzica si Filme)

Se apropie lansarea oficială a celui mai nou film din seria „Alien”, care a debutat în 1979. Pe 12 mai va ajunge în cinematografele din România „Alien: Covenant”, regizat de Ridley Scott.

 

Înainte de lansare, Scott a acordat un interviu agenţiei Agence France-Presse. „Cred în fiinţe superioare” a declarat celebrul regizor. Apoi a povestit ce i-a spus un expert al NASA cu care a discutat: „Te-ai uitat vreodată la cer noaptea? Vrei să îmi spui că suntem doar noi (n.r. – oamenii)? Asta e ridicol”.

Ridley Scott, în vârstă de 79 de ani, spune că extratereştrii sunt mult mai inteligenţi decât noi, iar dacă suntem suficient de proşti încât să îi provocăm ne vor elimina „în trei secunde”. „Aşa că, dacă vedeţi un obiect uriaş pe cer, fugiţi!”, a continuat regizorul. 

 

 

Potrivit estimărilor actuale, în univers sunt între 100 de miliarde şi 200 de miliarde de galaxii. Doar galaxia noastră, Calea Lactee, include aproximativ 300 de miliarde de stele. Astfel, potrivit lui Scott, e greu de crezut că în altă parte viaţa nu a evoluat la fel ca pe planeta noastră. 

 

Vastitatea Universului este subliniată şi de celebra frază din „Alien”: „În spaţiu, nimeni nu îţi poate auzi ţipătul”.

 

Trailerul oficial al filmului „Alien: Covenant”:

 

(…)

Cuvinte cheie: regizor, extraterestri, ridley scott

Subiecte asemănătoare:
» Cercetător: E posibil ca o civilizaţie dezvoltată tehnologic să fi trăit pe Terra cu miliarde de ani înaintea oamenilor
» Momentul când telescopul Hubble a fotografiat o „navă spaţială”
» Criogenia, o mare escrocherie? Ce şanse sunt ca morţii conservaţi în nitrogen lichid pentru 150.000 de dolari să fie readuşi la viaţă în viitor
» Stonehenge, construit cu ajutorul unor coşuri de nuiele uriaşe?
» Un film neterminat, regizat de Orson Welles, va fi finalizat şi lansat de Netflix

Articol original – Regizorul „Alien”: Extratereştri reali există. Am fi proşti să îi provocăm, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse