Citește cele mai noi stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante, informatii cu romani, despre romani

Risc de producere a avalanşelor în Munţii Făgăraş şi Bucegi

sursa

Meteorologii anunţă că riscul de producere a avalanşelor în Munţii Făgăraş şi Bucegi se menţine mare, de gradul 4 pe o scară de la 1 la 5, până luni seara. În celelate masive, riscul se menţine însemnat.
Cantităţile de precipitaţii au depăşit în Munţii Făgăraş şi Bucegi 10 l/mp. Vântul a suflat slab şi moderat, cu intensificări temporare pe creste de peste 80-100 de kilometri pe oră.
Stratul de zăpadă nou depus măsura în general între 1 şi 12 centimetri (12 centimetri la Bâlea-Lac).
Duminică la ora 14.00, zăpada era de 173 centimetri la Bâlea-Lac, 115 centimetri la Vârful Omu, 71 centimetri la Semenic, 69 centimetri la Sinaia, 63 centimetri la Parâng, 64 centimetri la Vârful Călimani, 53 centimetri la Vârful Ceahlău şi la Vârful Vlădeasa, 52 centimetri la Vârful Ţarcu, 41 centimetri la Predeal, 26 centimetri la Vârful Iezer-Rodnei şi 21 centimetri la Fundata.

Acum! Accident cu 3 victime.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More