Româncă ucisă în Spania. A fost găsită în dormitor, cu mâinile legate la spate şi cu o pungă pe cap

Tragedie într-o familie din localitatea gălăţeană Hanu Conachi. O femeie în vârstă de 37 de ani, stabilită de mai bine de zece ani în Spania, a fost victima unei crime oribile al cărei mobil încă nu a fost descifrat de anchetatori.

Principalul suspect este soţul acesteia, spaniol la origine, care a fost arestat. Femeia, de loc din Hanu Conachi, judeţul Galaţi, avea cu presupusul criminal o fetiţă de 6 ani. Trupul neînsufleţit nu poate fi reapatriat pentru a fi înmormântat deoarece familia nu are banii necesari, iar criminaliştii spun că mai au nevoie de măcar şase săptămâni pentru expertize.

Potrivit publicaţiei iberice „El Espanol”, Valentina Chiriac a fost găsită moartă în propria casă (aflată în localitatea Collado Villalba din vecinătatea Madridului), în data de 29 mai, pe patul din dormitor, având mâinile legate la spate şi o pungă din plastic pe cap.

Primele concluzii ale criminaliştilor sunt că femeia ar fi  murit din cauza unui stop cardiac din cauza asfixiei mecanice, însă nu este deloc clar în ce împrejurări s-a produs totul. O primă ipoteză a fost aceea a unui jaf, însă cum nu s-au găsit semne clare de efracţie sau de violenţă (deşi anchetatorii spun că s-a încercat un soi de înscenare în acest sens), iar pe camerele de supraveghere exterioare nu s-a găsi vreo imagine cu vreun intrus, aşa că toate suspiciunile s-au îndreptat asupra soţului femeii, spaniolul Jose Arellano (43 ani) care este patronul unui service auto.

Ceea ce rămâne de stabilit este motivul pentru care ibericul a provocat moartea româncei. Potrivit ziarelor spaniole, la mijloc ar fi două piste: fie violenţa conjugală pe fondul unui conflict (ale cărui cauze urmează a fi eventual elucidate, mai ales că toţi apropiaţii spun că spaniolul era un tip foarte liniştit), fie un joc sexual care s-a terminat tragic.

Deocamdată, suspectul a fost arestat fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, ceea ce indică faptul că la mijloc nu sunt doar simple suspiciuni, ci că anchetatorii au şi o serie de dovezi împotriva acestuia, chiar dacă Jose Arellano neagă vehement că şi-ar fi ucis soţia.

 

valentina chiriac

Valentina Chiriac şi presupusul asasin

Sursa: adevarul.ro.

Post-ul Româncă ucisă în Spania. A fost găsită în dormitor, cu mâinile legate la spate şi cu o pungă pe cap apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More