„Roș-albii”, tot mai aproape de adevăr: UTA – Șoimii Lipova 4-0

„Roș-albii”, tot mai aproape de adevăr: UTA – Șoimii Lipova 4-0

Al doilea amical al săptămânii pentru „Bătrâna Doamnă” s-a încheiat tot cu patru goluri în poarta adversarului. După divi­zionara a patra, Unirea Sântana, a venit rândul celor de la Șoimii Lipova să fie învinsă de o „garnitură” apropiată de cea titulară a UTA-ei. Revenită din cantonament la finalul săptămânii trecută, divizionara a treia nu a putut ține ritmul cu „roș-albii”, care au prestat, în general, un fotbal destul de bun și eficient. Ami­calul de pe terenul din Sânnicolau Mic s-a disputat pe durata a 100 de minute.
„Bătrâna Doamnă” a început în atac și, după un cap peste al lui Hlistei și un șut de la distanță al lui Tănase prins de Iliescu, a dechis tabela. La capătul unei faze prelungite de atac, mingea a ajuns la 16 metri la Petra, acesta a evitat scurt doi adversari și a tras cu stângul la colțul scurt. Poiană putea aduce egalarea, dar finalizarea sa de la marginea careului s-a dus puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Bodea. Ratarea lui Stahl (șut respins de pe linia porții de Vasiu) a anunțat golul doi chiar înainte de pauză. Buia a executat o lovitură liberă de pe dreapta, mingea a ajuns la colțul lung la R. Iuga, care a înscris din 4 metri cu toată opoziția lui Iliescu.
Utiștii parcă au legat jocul și mai bine după pauză, iar golul trei a venit ca o consecință firească. Stahl a croșetat un adversar pe dreapta, a centrat în careul mic, de und Buia, nemarcat, a marcat cu dreptul: 3-0. Himcinschi putea înscrie golul de onoare pentru lipovani, după un cadou făcut de Manea, dar driblingul a fost previzibil și Barna a reținut balonul din picioarele sale. Fiindcă Toma a finalizat doar în transversală o pasă pe culoar a lui Hlistei, golul 4 a fost amânat până în minutul 90. Atunci, aceiași doi jucători au conlucrat la o fază de atac, dar de această dată Hlistei a găsit colțul lung al porții adverse, cu un șut din 14 metri ușor lateral stânga.
S-a încheiat 4-0 pentru „roș-albi”, care mai joacă și azi, de la ora 12, la Chișineu-Criș, cu liderul Ligii a 4-a Arad.
Formații:
UTA: Bodea (51 Barna) – R. Iuga, Manea (75 Opriș), Roșca (65 Polgar), Dinculescu (80 Prună) – Petra (80 Jorza), Tănase – Stahl (80 A. Iuga), Buia (80 Toma), Hlistei – Curtuiuș (65 D. Popa).
Lipova: Iliescu (70 Bujor) – Iova (91 Turai), Calvin (51 Pașcu), Vasiu (63 Lupșe), Filimon (91 Stoin) – Dobrean (51 Kocsis), C. Poiană (70 Duță), S. Popa (65 Tiponuț) – Deta (51 D. Rus), Trabalka (51 Himcinschi), Vasinc.
Arbitri: Mircea Ardelean – Flavius Dreghici, Paul Ardelean.Publicat la Wed, 07 Feb 2018 22:10:21 +0000

SPORT

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More