S-a VOTAT bugetul Mioveniului! Iată LISTA de INVESTIȚII pentru anul 2018

S-a VOTAT bugetul Mioveniului! Iată LISTA de INVESTIȚII pentru anul 2018

Joi, 8 februarie, la Primăria Mioveni a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local, unde s-a votat bugetul pentru anul 2018 și a fost aprobată lista de investiții a acestui an.

Consilierii PSD și singurul consilier PMP au votat ”pentru”, iar cei doi consilieri locali PNL au votat ”împotrivă”. Edilul din Mioveni, Ion Georgescu, s-a arătat uimit de faptul că cei doi consilieri locali nu votează bugetul local, fiind nenumărate proiecte importante pentru dezvoltarea comunității. ”Muncesc în echipă și cu liberalii, dar numai dacă votează”, a concretizat primarul orașului, după ce a enumerat principalele proiecte de investiții pentru anul 2018. ”Nu pot să fiu alături de dumnevoastră pentru că vin de la un alt partid politic.”, a motivat votul său Costel Franțescu, consilier local PNL.

Pentru anul 2018 orașul Mioveni își propune un buget în valoare de 133.754 mii lei, echivalentul a peste 29 milioane de euro. Bugetul din acest an va fi compus din surse proprii, în valoare de 82.651 mii lei, sume defalcate din TVA, la care se vor adăuga excedentul din 2017, subvenții de la bugetul de stat, sume de la stat pentru învăţământ, sănătate şi asistenţă socială.

La capitolul cheltuieli din suma totală prevăzută, 85.061 mii lei vor fi destinați investiţiilor pentru un număr de 93 proiecte aflate în lista pentru anul 2018, iar alți 66.032 mii lei vor fi alocați pentru funcţionarea primăriei, a serviciilor publice, pentru sănătate, învăţământ, asistenţă socială, culte, religii, sport etc.

Pentru acest an se are în vedere, în primul rând, finalizarea Spitalului Orăşenesc Mioveni, continuarea lucrărilor începute în anii anteriori, dar şi alte obiective de interes public.

URMĂRIȚI AICI: LISTA DE INVESTIȚII PENTRU ANUL 2018

Publicat la Thu, 08 Feb 2018 19:52:03 +0000

Administratie

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More