Să fim alături de fetele noastre!

Să fim alături de fetele noastre!

Puţini ar fi pariat pe faptul  că patru echipe vor ajunge să lupte pentru accederea în prima grupă valorică (locurile 1-5) în Liga Naţională de baschet feminin cu o singură etapă înaintea finalului sezonului regulat.

Teoretic, am putea avea o situaţie incredibilă, cu patru echipe la egalitate de puncte, între locurile 3-6, departajarea urmând a fi făcută după meciurile directe. Pentru aceasta, Aradul şi Clujul trebuie să-şi câştige meciurile de pe teren propriu, cu Tg Mureş şi Sepsi, iar Braşovul şi Alexandria să piardă în deplasările de la Timişoara, respectiv, Satu Mare.

Partida de la Cluj se va termina înaintea confruntării dintre FCC ICIM şi Sirius Tg Mureş, care începe la ora 18,30, aşa că fetele noastre vor sti dacă succesul ne asigură sau nu prezenţa în prima grupă valorică. Sperăm în corectitudinea celor de la Sepsi, care,nici măcar accidental, nu ar avea voie să piardă confruntarea de la Cluj.

Revenind la partida galben-albastrelor, să spunem că misiunea nu va fi una facilă, Sirius Tg Mureş, în ciuda faptului că ocupă ultimul loc, rămâne un adversar periculos. Şi dacă mai punem la socoteală că doi dintre arbitrii delegaţi de FR Baschet sunt din Cluj, ne dăm seama de dificultatea jocului de sâmbătă.

„Avem nevoie de susţinerea fanilor în acest ultim joc din sezonul regulat. Celor care vor trece pragul Sălii Sporturilor le-am pregătit surprize. La intrare vor primi câte un poster şi un calendar cu echipa lor favorită” – spune Marcel Urban, preşedintele FCC ICIM Arad.

Publicat la Fri, 02 Feb 2018 10:50:17 +0000

ARADON Aufmacher Liste

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More