Samsung a lansat 360 Round, o cameră video cu 17 lentile, capabilă să filmeze 3D la 360° şi să transmită live pe internet (Camere video)

Creată pentru transmisiuni live cu un nivel foarte ridicat de calitate, Samsung 360 Round poate fi utilizată la interior şi în deplasări, dispozitivul protejat de apă şi praf neavând nevoie de condiţii speciale pentru instalare. Samsung 360 Round nu necesită ventilator pentru răcire, fiind mai silenţios decât alte produse similare.

Echipată cu 17 lentile, dintre care 8 sunt perechi cu vedere stereoscopică şi o singură lentilă poziţionată vertical, 360 Round oferă o perspectivă 3D interactivă asupra mediului înconjurător. Fluxul video la 360° este generat în timp real, contopind imaginile obţinute la rezoluţie 2MP cu ajutorul aplicaţiei pentru PC.

Rezoluţia video este 2x 4096×2048 pixeli şi 30 fps, fiecare ochi având parte de o perspectivă uşor diferită. Astfel, imaginea observată prin casca VR redă inclusiv senzaţia de distanţă, transpunând spectatorul în locaţia respectivă. Experienţa este completată cu sunet surround obţinut cu ajutorul a 6 microfoane + 2 microfoane externe.

Sesiunile live stream se fac cu ajutorul PC-ului conectat prin interfaţă LAN sau USB-C, iar pentru filmare offline putem instala un SSD de până la 2TB, sau card microSD de 256GB. Din păcate alimentarea se face prin intermediul unui adaptor extern, reducând libertatea de mişcare.

Camera video Samsung 360 Round va putea fi comandată chiar din această lună, însă preţul acesteia nu a fost dezvăluit.

(…)

Cuvinte cheie: Samsung

Subiecte asemănătoare:
» Samsung anunţă Bixby 2.0, promite integrare cu software third party şi electrocasnice inteligente
» Samsung anunţă începerea producţiei de microprocesoare folosind procesul de fabricaţie 8nm LPP
» Go4news: Dock-ul DeX va transforma în curând smartphone-urile Samsung în PC-uri cu Linux
» Samsung Galaxy A5 şi A7 (2018) apar în primele imagini neoficiale cu ecrane edge-to-edge şi dual-camera [FOTO]
» Brelocul Samsung pentru chei care poate opri sau porni aerul condiţionat

Articol original – Samsung a lansat 360 Round, o cameră video cu 17 lentile, capabilă să filmeze 3D la 360° şi să transmită live pe internet, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More