Scandal fără precedent la Motru! Politicienii se trimit la cursuri de alfabetizare și dezalcoolizare

Atacuri fără precedent între aleșii PNL și cei ai PSD în scandalul politic de la Motru. Aceștia au ajuns să se trimită reciproc la cursuri de alfabetizare și dezalcoolizare, totul din cauza proiectelor de hotărâre ale consilierilor locali. Propunerile se resping la vot și se repun în discuție după cum cere carnetul de partid, iar motrenii sunt prinși între interesele politicienilor.

Scandalul politic de la Motru este departe de a fi stins. Consilierii PSD au respins la vot proiectul liberalilor privind pregătirea orașului pentru sărbătorile de iarnă, după care au venit cu propria inițiativă. Asta i-a iritat la culme pe liberali, care lansează un atac dur la adresa viceprimarului PSD Cosmin Morega. „Încă odată PSD își demonstrează fățărnicia. Au furat ideile lui Jianu și le propun acum ca fiind ale lor. Domnul Morega este un Grinch autohton. Gigel Jianu, fiind un om în slujba cetățenilor, a votat și a fost de acord. Chiar dacă sunt aberante acele sume pe care le alocă, proiectele au trecut pentru ca cetățenii și copiii din Motru să se bucure de sărbătorile de iarnă. Aș vrea totuși să-i rog pe cei de la PSD să îl țină în mână pe domnul Morega și pot să facă acest lucru trimițându-l la un curs de alfabetizare. Cred că ar fi foarte important ca domnul Morega să învețe abecedarul, chiar și abecedarul administrației. Pentru că intelectual sunt limitați, și la Târgu Jiu vor veni cu o propunere similară. E cazul city managerului, proiect inițiat de primarul Marcel Romanescu”, a declarat Gheorghe Pecingină vicepreședintele PNL Gorj.

„Păsărelele de serviciu”

Vicele Cosmin Morega este convins că atacul lui Pecingină vine ca urmare a unui interes personal pe care îl are avocatul în Primăria Motru. „Aceste două păsărele, domnul Pecingină și doamna Șuță, sunt păsărelele de serviciu ale domnului Gigel Jianu. Probabil vorbele pecinginoase pe care le-a adresat domnul Pecingină au un singur scop – se gândește că poate prinde vreun contract de asistență juridică la Primăria Municipiului Motru. Dacă nu are la alte primării, poate se grăbește să prindă la Motru. Eu l-aș sfătui pe domnul Pecingină să-și vadă de treburile dumnealui, că eu pot să-mi port singur de grijă. Dacă domnul Pecingină a zis că trebuie să merg la cursuri de alfabetizare, eu aș spune ca domul Pecingină să meargă la cursuri de dezalcoolizare”, a reacționat viceprimarul din Motru, Cosmin Morega.

Post-ul Scandal fără precedent la Motru! Politicienii se trimit la cursuri de alfabetizare și dezalcoolizare apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More