Scandalagiu încătușat și propus pentru arestare

Un individ din localitatea Lumina s-a ales cu dosar penal, după ce a făcut scandal și chiar a lovit un polițist venit să aplaneze situația. Bărbatul nu este la primul conflict de acest gen, motiv pentru care fost reținut pe bază de ordonanță și propus pentru arestare.

S-a întâmplat marți seară, aproape de ora 23, când polițiștii din Lumina au fost sesezați, printr-un apel la 112, că pe o stradă din localitate are loc un conflict între două persoane. La fața locului a fost identificat un tânăr în vârstă de 26 de ani, care inițial nu a dorit sa ofere detalii privind identitatea și s-a manifestat  agresiv. Pentru a-l calma, oamenii legii l-au încătușat și condus  la sediul postului de poliție. Ulterior, individul a agresat  un polițist local, faptă pentru care a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ultraj. În același timp, la sediul poliției s-a prezentat și bărbatul cu care acesta s-ar fi uat la bătaie, în plină stradă. Acesta a reclamat că tânărul de 26 de ani l-a lovit de mai multe ori, cea ce înseamnă că agresorul a mai împușcat încă o infracțiunea, ce de loviri și alte violențe.  Din această cauză, polițiștii constănțeni l-au reținut pentru de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Redactor: Daniel Albu

The post Scandalagiu încătușat și propus pentru arestare appeared first on Litoral TV.

Litoral TV

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More