StiriȘtiri județul MaramureșȘtiri județul Mureș

SCENE INCREDIBILE ÎN MARAMUREȘ – Polițiști înjurați și amenințați cu bătaia de un tânăr din Leordina prins beat la volan după ce a provocat un accident (VIDEO)

SCENE INCREDIBILE ÎN MARAMUREȘ  Caz incredibil la Leordina. Un tanar a urcat la volanul unei masini desi abia abia se tinea pe picioare. Nu a mers prea departe pentru a provocat un accident rutier, soldat din fericire doar cu pagube materiale.

Politistii sositi la fata locului au incercat sa discute cu conducatorul auto, insa acesta a fost extrem de recalcitrant si chiar a sarit la bataie, scrie Vasile Dale.

In cele din urma politistii au fost nevoiti sa il incatuseze. L-au dus la unitatea sanitara pentru a-i preleva probe de sange pentru ca a refuzat sa sufle in etilotest. Si recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei a fost refuzata de sofer. Ba mai mult, in unitatea medicala a continuat sa adreseze injurii politistilor cu toate ca in incinta se aflau si cadrele medicale.

Pe numele conducatorului auto a fost intocmit dosar de cercetare penala urmand a se stabili exact infractiunile comise de individ.

Știre în curs de actualizare.

Sursă info și foto: Vasile Dale

The post SCENE INCREDIBILE ÎN MARAMUREȘ – Polițiști înjurați și amenințați cu bătaia de un tânăr din Leordina prins beat la volan după ce a provocat un accident (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro