Stiri

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA – O polițistă a luat permisul unui șofer, apoi l-a amendat că nu îl avea la el

Măsură aberantă, caz petrecut în România. O agentă de 22 de ani de la Secţia 4 Poliţie Rurală Beclean i-a luat permisul unui şofer pentru că ar fi depăşit o coloană de maşini pe linie continuă. După câteva minute, poliţista l-a amendat pentru că nu are permisul, certificatul de înmatriculare şi buletinul asupra sa, deşi actele erau la ea.

Claudiu, din Bistriţa, conducea o autoutilitară de tractări şi se îndrepta spre un accident rutier, pentru a prelua o maşină avariată, care bloca traficul, arată Click. În drumul său, el a zgâriat autoturismul unui român stabilit în Germania, care aştepta în coloană. Şoferul autoutilitarei a oprit şi i-a cerut celuilalt şofer să îl aştepte până preia maşina din accident, pentru a face o înţelegere amiabilă. A durat mai bine de o oră până când s-au găsit, iar între timp şoferul maşinii zgâriate, crezând că este înşelat, a sunat la Poliţie.

“A vrut să-mi pună cătuşele”

La faţa locului s-a prezentat un echipaj de la Secţia 4 Poliţie Rurală Beclean. După ce s-au întâlnit, cei doi au vrut să facă o înţelegere amiabilă, însă poliţiştii i-ar fi oprit, susţine Claudiu. Şoferul autoutilitarei s-a trezit cu permisul suspendat pentru 60 de zile, pentru că ar fi depăşit o coloană de maşini, aşa cum a susţinut celălalt conducător auto. „A venit poliţia şi le-am zis agenţilor: <<Lăsaţi-mă să mă înţeleg cu omul>>. Ei nici n-au vrut să audă. Omul din cealaltă maşină le-a spus poliţiştilor că am depăşit coloana de maşini, iar poliţiştii, fără nici o altă dovadă, alt martor, fără să meargă măcar la locul accidentului, mi-au luat permisul”, povesteşte Claudiu. “Agenta a vrut chiar să-mi pună cătuşele, m-au dus la secţie cu girofarurile pornite, de zici că am omorât pe cineva. Celălalt şofer a fost de acord cu amiabila, am şi început să o scriem, dar nu ne-a mai lăsat Poliţia. Pe om l-am despăgubit deja pentru pagubă“, adaugă şoferul sancţionat.

Continuarea, AICI.

Sursă foto. 

Citește și: http://actualmm.ro/informatii-utile-programul-sc-vital-sa-perioada-30-noiembrie-1-decembrie-2017/

The post SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA – O polițistă a luat permisul unui șofer, apoi l-a amendat că nu îl avea la el appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro