StiriȘtiri județul Gorj

Șefa pesedistelor, Elvira Șarapatin, apostrofată de Victor Ponta: „Nu are toată lumea obraz”

Victor Ponta și-a criticat dur fosta colegă din PSD Gorj, Elvira Șarapatin. După declarațiile făcute de șefa femeilor social-democrate, cum că Ponta și-a terminat cariera politică, fostul premier îi transmite că pe vremea lui partidul a obținut patru mandate de deputat din cinci posibile. Fostul pesedist îi arată obrazul Elvirei Șarapatin, care, potrivit apropiaților, nici măcar nu a votat lista PSD la alegerile parlamentare.

„Pro România este un partid născut mort, fără viabilitate”, iar „Victor Ponta și-a terminat cariera politică”. Asta spunea Elvira Șarapatin acum câteva zile, în puținele apariții publice de la Gorj. Iritat de afirmațiile deputatei, liderul Pro Romania, Victor Ponta, a taxat dur declarațiile acesteia. „Mă bucur că fiind pe primul loc pe listele PSD anul trecut, așa a intrat și locul patru la Parlament, mai ales că, din câte știu eu, doamna Șarapatin nu a votat cu PSD, a votat cu Călinoiu. Așa, cu mine mort politic cum a spus, a ieșit și locul patru din cinci. Dacă ne mai chinuiam puțin, luam cinci din cinci deputați. Nu are toată lumea obraz. Eu am și le mulțumesc tuturor celor din Gorj, fără nicio excepție”, a declarat Victor Ponta.

„E o chestiune de zile”

Prezent și el la Târgu Jiu alături de Alin Văcaru și Victor Ponta, Daniel Constantin a ținut să precizeze că partidul Pro Romania va apărea oficial pe scena politică românească în doar câteva zile. „Vineri avem un nou termen pentru Pro România și, mai devreme sau mai târziu, partidul va ieși. E o chestiune de zile, nu ne grăbim. Avem alegeri în 2019 și avem multe de făcut până atunci. Încercăm să demonstrăm oamenilor de ce facem o politică altfel. Ultima dată am fost la Gorj când tot județul era condus de PSD. Vin acum și văd că sunt numai PNL-iști și PD-iști în funcții mai peste tot. Pentru mine e un sentiment ciudat și îmi dau seama că direcția în care se îndreaptă PSD, și aici, și la nivel național, nu este cea corectă”, a spus fostul președinte al Partidului Conservator, Daniel Constantin, acum susținător al proiectului Pro România.

Post-ul Șefa pesedistelor, Elvira Șarapatin, apostrofată de Victor Ponta: „Nu are toată lumea obraz” apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj