Șeful OPC ignorat de primărie, chiar și când vine vorba de copii

Zilele trecute, Horia Constantinesc, șeful OPC Constanța a invitat reprezentanții primăriei, pentru găsirea unor soluții în legătură cu starea deplorabilă a locurilor de joacă pentru copii. Spre surprinderea lui, nimeni din Primărie nu și-a făcut apariția.

În lipsa unei inițiative din partea Primăriei Constanța, Horia Constantinescu de la Protecția Consumatorului a mers el însuși la sediul Primăriei. Numai că… surpriză… a fost plimbat de la o adresă la alta, ca mai apoi să fie pus în așteptare la programul de audiențe al Viceprimarului Constanței.

Horia Constantinescu a solicitat Primăriei să restricționeze accesul la locurile de joacă unde au fost constatate deficiențe.  Totodată să fie puse plăcuțe indicatoare care să avertizeze părinții asupra pericolului la care își expun copiii.

Asta după ce, un cumplit accident a avut loc, miercuri după-amiază, în București, la locul de joacă pentru copii. O fetiță a căzut cu frânghia de cățărat, după ce funia s-a rupt. Copila a suferit o fractură la coloană și a fost transportată de urgență la Spitalul. Să sperăm că autoritățile vor reacționa la timp, astfel evitându-se evenimente neplăcute și în orașul nostru.

De precizat este și faptul că, dintre cele 70 de locuri de joacă din Constanța, 21 sunt catalogate ca având starea cea mai gravă, potrivit unei liste întocmite chiar de Primăria Constanța. Cu toate că, încă din primăvară, primarul Decebal Făgădău a promis reabilitarea locurilor de joacă, modernizarea  și înființarea unora noi,  nu s-a luat nicio măsură în acest sens.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea

The post Șeful OPC ignorat de primărie, chiar și când vine vorba de copii appeared first on Litoral TV.

Litoral TV

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More