Senatorul Goţiu, bătut de sociologul Palada. Voia să ştie cum arată când nu doarme!

,,M-a lovit cu pumnii în gură, cu picioarele” a declarat Goţiu, adăugând că a păţit şi lucruri mai rele, probabil, când dormea ceva mai profund.

Chiar dacă doarme aproape tot timpul, senatorul Mihai Goțiu a reuşit performanţa să-l scoată din sărite pe sociologul Mirel Palada. Acesta din urmă l-a lovit… bărbăteşte pe parlamentarul USR, într-o pauză publicitară la postul B1, unde ,,performau”. Palada l-a lovit pe Goțiu până i-a spart nasul.

,,M-a lovit cu pumnii în gură, cu picioarele” a declarat Goţiu, adăugând că a păţit şi lucruri mai rele, probabil, când dormea ceva mai profund.

Într-o intervenție telefonică la posturile TV centrale, vicepreședintele Senatului a declarat că va depune o plângere penală împotriva lui Mirel Palada:

,,Este vorba despre purtătorul de cuvânt al guvernului Ponta, domnul Mirel Palada, care în pauza emisiunii de la un post de televiziune, m-a lovit cu pumnul în gură și a fost nevoie de oamenii de la această televiziune să îl oprească și să îl scoată afară din platou. (…) Îi voi face plângere pentru acest comportament, pentru violență. Hai să vă spun ce s-a întâmplat. În timpul emisiunii domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine în timp ce vorbeam, eu i-am spus ca asta este unul dintre motivele pentrru care am intrat în politică pentru că m-am săturat de astfel de nesimțiți care intră peste ceilalți și nu îi lasă să vorbească. În pauză mi-a spus să nu care cumva să mai îndrăznesc să îi spun nesimțit. Am spus că dacă va continua să intre peste mine să nu mă lase să termin ce am de spus, da, asta este comportamentul unui om nesimțit. În acel moment a sărit, m-a lovit cu pumnul în gură, cu picioarele.” a povestit Mihai Goțiu.

 

Bitpress

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More