Aiuritor! Tânără cu fantezii despre o partidă de sex în trei, ulterior a reclamat violul!

Trei tineri din Timișoara, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de viol şi complicitate la viol, după ce o tânără de 18 ani a reclamat la Poliţie că a fost violată.
Tânăra, studentă la Drept. ar fi fost de acord cu o partidă de sex în trei dar, ulterior, a reclamat că ar fi fost obligată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale cu încă un tânăr.

De la sex în trei, la viol

Cazul prezentat pare să demonstreze că trăim într-o lume pe care o înțelegem din ce în ce mai puțin.
Opinia publică a dezvoltat o emoție puternică față de cazul fetei violate de șapte animale în Vaslui, despre cel prezentat în continuare e aproape imposibil să mai zici ceva, tot ce generează e un blocaj intelectual.

”O tânără de 18 ani a anunţat că, în noaptea de 2 spre 3 august, se afla pe un teren viran din Timişoara însoţită de alţi patru tineri, cu scopul de a întreţine relaţii sexuale cu doi dintre aceştia, lucru care s-a şi întâmplat. Cel de-al treilea tanar prezent a venit la un moment dat să întreţină relaţii sexuale cu ea, însă fata nu a fost de acord, astfel că actul sexual s-a întâmplat fără acordul ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

 

Victima, care tocmai a absolvit liceul și a intrat la Facultatea de Drept din Timișoara, spune că, în cursul zilei de duminică, iubitul ei și prietenul acestuia i-ar fi propus o partidă de amor în trei, iar pentru asta au invitat-o la o plimbare cu mașina, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Pe drum, însă, grupului i s-au alăturat încă doi bărbați și o altă tânără. Împreună, au pornit spre Sanandrei.

Când au ajuns pe un teren viran de pe Calea Aradului, iubitul i-a spus fetei să coboare. Apoi, i-a propus ca partida de sex să aibă loc chiar acolo, împreună cu prietenul său și încă unul dintre pasageri. Fata susține că a fost de acord cu primii doi, însă nu și cu al treilea. În acel moment, iubitul a luat-o la palme și a dezbrăcat-o, amenințând-o că o lasă goală pe câmp, dacă nu acceptă.

Tânăra le-a spus polițiștilor că cei trei bărbați au batjocorit-o, în timp ce un al patrulea și cealaltă femeie îi priveau din mașină.

În cele din urmă, tânăra a ajuns acasă și s-a dus la Poliție unde a depus plângere împotriva celor trei bărbați: iubitul ei în vârstă de 19 ani, prietenul lui, de 20 de ani – student la Agronomie și un al treilea – student la Academia Militară. Acesta din urmă ar fi fost partenerul pe care fata nu și l-a dorit.

 

Anchetatorii au aflat că, după partida de sex sălbatică, iubitul fetei a început să aibă remuşcări. A încercat să o sune, iar după ce a fost reţinut a rugat-o, prin sms-uri, să o convingă să renunţe la plângere.

„De ce faci aşa dacă ne iubim? Te rog frumos, hai să ne vedem!”, i-a scris iubitul.„Răspunde, vreau să te aud… te rog, fac orice cu tine numai să fie bine!”, a continuat el.„Sună-mă, te rog, când vezi mesajul. Hai la mine dacă vrei, te muţi cu mine, nu am vrut să fie aşa! Nu înţeleg ce te-a deranjat, am fost beat… iartă-mă, te rog! Mă revanşez cu tot sufletul, te iubesc… te rog scrie-mi!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More