Sfârșit de săptămână agitat pentru pompierii gorjeni! O mașină a ars la Aninoasa

pompieri-3În perioada 23-25 iunie, echipajele profesioniste ale I.S.U. Gorj au fost solicitate şi au intervenit la 28 situaţii de urgenţă, constând în 22 de intervenţii pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi prim ajutor, patru incendii, un accident rutier şi un accident feroviar. La sfârșitul săptămânii trecute, ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism în comuna Aninoasa, satul Groşerea. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni care a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, eliminând pericolul unei eventuale explozii. Au ars elemente din zona motorului, bordul, scaunele din faţă şi tapiţeria plafonului ale autoturismului. Cauza probabilă a incendiului este “Efectul termic – conductori electrici defecţi sau neizolaţi corespunzător”.

Post-ul Sfârșit de săptămână agitat pentru pompierii gorjeni! O mașină a ars la Aninoasa apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More