Citește cele mai noi stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante, informatii cu romani, despre romani

Situaţie de urgenţă la Bascov! Accident cu 7 victime -video-

sursa

Așa cum v-am informat, în această dimineaţă, echipaje de prim-ajutor ale ISU, inclusiv o autospecială pentru descarcerare au intervenit în comuna Bascov, pe strada Serelor – ieşirea către Autostrada A1.
Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat că accidentul s-a produs ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de pe drum. Şoferul a pierdut controlul volanului şi nu a reuşit să ia virajul în curba către ieşirea spre Autostrada A1, s-a deplasat practic drept şi a ieşit în decor.
În microbuz se aflau nouă ocupanţi şi, aşa cum spuneam, şapte dintre ele au fost rănite, 3 persoane au fost transportate la spital de către echipaje SAJ, a 4 a fost transportată la spital cu un echipaj SMURD, iar alte 2 victime au fost preluate de către SAJ și se îndreaptă către spital.
Una dintre ele a fost extrasă cu ajutorul echipajului de descarcerare şi se află în stare gravă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More