Sony promovează funcţia super slow motion de pe seria Xperia XZ1 într-un clip fermecător (Telefoane mobile)

Una dintre funcţiile scoase în evidenţă de Sony la lansarea smartphone-urile Xperia XZ1 şi Xperia XZ1 Compact a fost super slow motion. Utilizatorii pot face înregistrări video la 960 de cadre pe secundă şi apoi reda filmarea cu încetinitorul. Sony a publicat pe canalul oficial de YouTube un clip video în care arată ce poţi face cu această funcţie. 
 
Xperia XZ1 şi XZ1 Compact au cameră principală de 19 MP, care mai vine cu o caracteristică interesantă: modul 3D scanning. Acesta permite scanarea de obiecte în 3D cu smartphone-ul. Rezultatele pot fi partajate pe reţelele de socializare sau chiar tipărite cu ajutorul unei imprimante 3D.

Mai mult, modulul camerei are propria memorie şi ar trebui să proceseze imaginile mult mai repede decât produsele concurente.

(…)

Cuvinte cheie: sony, xperia xz1

Subiecte asemănătoare:
» Sony lansează RX10 IV, camera foto cu cel mai rapid autofocus din lume
» Netflix adaugă suport pentru redare în format HDR pe patru noi smartphone-uri
» Un bărbat care susţine că i-a explodat smartphone-ul în mână cere daune de 10.000 de lire de la producător
» Sony lansează trei noi modele de căşti wireless prevăzute cu tehnologie de anulare a zgomotului
» Sony Xperia XZ1 la Berlin [HANDS-ON]

Articol original – Sony promovează funcţia super slow motion de pe seria Xperia XZ1 într-un clip fermecător, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More