Special New Music (29 ianuarie – 4 februarie 2018)

Special New Music (29 ianuarie – 4 februarie 2018)

 • E. Nola la Încetinitorul de particule: Orlando Toader, de la parastasul lui John Lennon la primăria lui Feieș din Sebiș

  “Informatia este foarte bine venită, însă nu este decisivă.
  Copiii mai nou rareori îsi urmează părinții și pe urmă în situația în care Feieș taie și spânzură pe acolo de 25 de ani ce puteau face niște pensionari?
  Însă vă rugăm ca atunci când ne cititi să nu ne confundați cu alții, noi pe aici nu facem propagandă, ci jurnalism, mai bine, mai rău, dar jurnalism, nu propagandă.
  V-am livrat o informatie care există independent de noi și chiar ne-am permis să facem o mică analiză a acestei informatii, respectiv a posibilitatii ca ea să evolueze.
  Dacă ați cunoaște lumea presei ați înteleg imediat despre ce vorbesc: ziariștii se află între ei în raport de concurență pe toate planurile, ideea ca un ziar să facă progpagandă pentru șeful unui alt ziar este deocamdată exclus pe aici.”

 • Un cetatean la Încetinitorul de particule: Orlando Toader, de la parastasul lui John Lennon la primăria lui Feieș din Sebiș

  “Parintii lui FAC parte din clubul pensionarilor Sebis,sponsorizat de edilul Feies,au fost si merg in nenumarate excursii,participa LA mese festive si de partid ,toate sponsorizate de Primaria Sebis…deci incetati cu propaganda aiureah.
  De sigur suntem destui care ne.am saturat de Clanul Feies si lingaii lui,gen Mircea Clampau,COSTICA,Gligor,Vekas,Tuti,Amalia asistenta personal a a edilului Feies,De infractorii de LA Prunisor,si sunt destui angajati de edil LA Spitalul Sebis,LA Spitalul Prajesti,LA Termoconstruct,LA Primarie Sebis,LA Echipa de fotbal…Apropo Primaria Sebis are 82 de angajati….LA o populatie de 5mii de locuitori…jumate din angajati sunt fara obiectul muncii….verificati!
  DACA SUNTEM UNITI PUTEM SCHIMBA CLANUL FEIES!!!DACA NU NE MERITAM SOARTA”

 • E. Nola la Încetinitorul de particule: Orlando Toader, de la parastasul lui John Lennon la primăria lui Feieș din Sebiș

  “Dragul meu, Sebi San, dacă mă iau dupa coerența textului realizez cu durere că Dumneata nu ești printre cei care țin la bautură.
  Fac totusi un efort, poate merită: nu e al nostru, cu atât mai puțin al meu – nu am niciun amestec în ce am povestit, eu sunt doar povestitorul -, deocamdată este doar un bărbat în floarea vârstei care a făcut câte ceva pe aici și uite că, după cum aflu de la Dumneata, ține și la băutură.
  În ceea ce mă priveste, nu vă faceți probleme, deocamdată mă descurc binișor, am o relație foarte echilibrata atât cu spirtul cât si cu spiritul, de unde decurge că dacă ții la ea și nu ea la tine, cu timpul devii selectiv, aș zice chiar rafinat, bei cu măsură, nu de dragul băuturii, ci al convivialitătii.
  Iar răspunsul este da, un primar bun trebuie să tină și la băutură, ce să te faci cu unul care se face praf după câteva pahare de pălincă?
  Mai poți avea încredere în el?
  Să nu mai vorbim de unul care de teamă să nu se facă de râs nu bea de fel.
  Cine stă de vorbă cu un astfel de primar?”

 • Publicat la Mon, 05 Feb 2018 17:05:45 +0000

  Music

  This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More