Un student și-a scuipat profesorul în ochi la ceremonia de absolvire. “A scăpat ieftin, vroia să-l rupă cu bătaia”, spun colegii tânărului (VIDEO)

În ziua de absolvire a facultății, un student a scuipat pe fața profesorului său, în timp ce se ducea să primească certificatul.

Tânărul student iordanian se pare că n-a mai rezistat tentației de a se răzbuna pe profesor, mai ales că terminase și studiile și urma să nu mai aibă niciun contact cu bărbatul care i-a mâncat zilele în facultate.

Însă, în urma gestului făcut de tânărul student iordanian, consiliul de administrație al universității a decis să-i anuleze diploma de licență și a solicitat încuviințare oficială de la Ministerul învățământului. Universitatea a precizat în cerere că studentul nu merită să obțină certificatul.

SEX ŞI BANI PENTRU NOTE ŞI DIPLOME. Ce au dispus procurorii Parchetului General în cazul profesorilor acuzați de corupție de la Universitatea „Eftimie Murgu“

Totuși, reprezentanții ministerului spun că situația nu este chiar atât de simplă, deoarece există mai mulți martori care spun că profesorul respectiv i-a jurat studentului că atâta timp cât este el profesor, băiatul nu va trece anul și să-l scuipe în față dacă se va întâmpla acest lucru. Se pare că tânărul a terminat facultatea și s-a ținut de cuvânt.

Student la medicină în Germania, SCRISOARE către statul român: Crezi că o să suport să muncesc într-o cocină de spital din România? Vă spun: valorile pleacă!

“E veche treaba. Profesorul i-a zis sa-l scuipe daca trece, s-a jurat că nu-l trece. El a zis că după ce termină îl rupe cu bătaia. Am văzut că doar l-a scuipat, a scăpat ieftin. Profesorul e o jigodie de om”, spune un coleg al tânărului, și el proaspăt absolvent și scăpat din jugul facultății.

Ministerul Învățământului iordanian investighează în continuare cazul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More