Suită de spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă la Mall Forum Center, perioada 9-12 decembrie

Asociaţia „Tinerii de azi, generaţia de mâine” Piatra-Neamț, organizează la Mall Forum Center, ultimul etaj, în perioada 9 – 12 decembrie o suită de spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă. Acest maraton de colinde  numit „Vin colindătorii!” aduce pe scena de la Mall Forum Center, colindători cât mai diverşi, de la gingaşii copilaşi din scolile nemțene până la experimentaţii studenţi şi chiar profesori de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra Neamţ. Repertoriul este unul foarte divers şi răspunde tuturor cerinţelor publicului doritor de colinde.
Programul debutează sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 15.00, cu talentaţii copilaşi de la clubul artistic „RUBY‘MA Music Art” Piatra-Neamţ, coordonaţi de d-na prof. Bianca Rusu, apoi, în continuare, vă vor colinda în acorduri de chitară, tinerii şi copilaşii de la Trupa TAGMA Piatra-Neamţ, coordonaţi de d-l prof. Costel Buzincu.
În ziua de 10 decembrie, duminică, de la ora 15.00, sunt aşteptaţi iubitorii de folclor, să-i primească pe colindătorii de la Ansamblul Folcloric „Rapsozii Neamţului” Piatra-Neamț, coordonaţi de d-l prof. Daniel Iorgu Bulai, precum şi pe cei de la Ansamblul Folcloric „Brâul Roşu” Piatra-Neamț, coordonaţi de prof. coreg. Cătălina Dumitrachi.
În ultima seară din această suită de evenimente, adică marţi, 12 decembrie, de la ora 19.00, va avea loc un concert extraordinar de Crăciun, susţinut de corala „Extensio” a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamț, dirijat de d-na prof. Ildiko Kallo.
În programul evenimentului sunt incluse un buchet de colinde româneşti, dar și Misa Încoronării de W.A. Mozart.
Intrarea este liberă la toate evenimentele din program.

 

 

Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More