Tanar din Baia Mare, arestat preventiv dupa furturi din unitati hoteliere si societati comerciale

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au reusit documentarea activitatii infractionale a unui tanar de 28 de ani din municipiu. Acesta a fost retinut si prezentat instantei care a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Tanarul este cercetat pentru comiterea infractiunilor de furt, furt calificat si talharie dupa ce in perioada septembrie – noiembrie a sustras bunuri din mai multe unitati hoteliere si societati comerciale de pe raza municipiului, conform IPJ Maramures.

In majoritatea cazurilor, tanarul a profitat de neatentia receptionerilor, carora le-a sustras bani, telefoane mobile sau genti.

Intr-unul din cazuri, tanarul a folosit violenta pentru a-si asigura scaparea dupa ce a fost surprins in timp ce sustragea bani din sertarul casei de marcat a unui magazin situat pe strada Granicerilor.

ZiarMM

The post Tanar din Baia Mare, arestat preventiv dupa furturi din unitati hoteliere si societati comerciale appeared first on ZiarMM.

ZiarMM

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More