Tânăra de 21 de ani care şi-a ucis copilul şi l-a aruncat pe câmp, trimisă în judecată

Gabriela Boghian, tanara din botosani care si-a ucis copilulTânăra de 21 de ani care în urmă cu două luni şi-a ucis copilul și l-a aruncat pe câmp a fost trimisă în judecată, potrivit portalului instanţelor de judecată portal.just.ro. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au decis, luni, trimiterea în judecată, în arest preventiv, a Gabrielei Boghian.

like facebookGabriela Boghian este anchetată pentru omor, după ce pe 17 septembrie şi-a ucis pruncul pe care îl născuse în urmă cu trei zile.

pruncucidere, botosani, politie, stiriPotrivit anchetatorilor,  tânăra a născut pe 13 septembrie un băieţel de 3.250 de grame, iar pe 17 septembrie au fost externaţi din Maternitate.

În cursul aceleaşi zile, fata a decis sugrumarea vieţii copilului. Astfel , l-a introdus într-o sacoşă de plastic pe care a înnodat-o, iar apoi a pus bebeluşul într-o sacoşă de material textil şi l-a aruncat într-un canal colector din zona Poligonului ACR de la Pacea.

Bebeluşul mort a fost găsit după câteva zile.

Fata de 21 de ani este din Ungureni şi stătea în chirie într-un apartament din Botoşani. Mama se afla la muncă în Italia.

bebelus mort, pruncucidere, botosani, stiri,

BotosaniNews.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More