Tarom suspendă anumite zboruri externe

Tarom suspendă anumite zboruri externe

Compania Naţională de Transporturi Aeriene TAROM suspendă în sezonul de vară zborurile din Iaşi către Torino, Madrid şi Munchen, dar şi din Suceava spre Torino.

Singurele rute internaţionale pe care TAROM le va mai opera de la Iaşi rămân cele către Tel Aviv şi Luton, potrivit boardingpass.ro. Astfel, potrivit acestei surse, ruta Iaşi – Madrid, inaugurată în iunie 2016, va fi suspendată din 24 martie. Totodată, zborurile din Iaşi către Munchen, reluate în toamna anului trecut după ce în vară au fost de asemenea suspendate, au fost deja scoase. Cursa spre Munchen este operată acum de Blue Air.

Zborurile din Iaşi şi Suceava către Torino vor fi suspendate din 23 martie, deşi a fost inaugurată în 19 iulie 2017. TAROM a luat această decizie cel mai probabil din cauza necesităţii de aeronave pentru zborurile charter pentru care are contracte cu mai mulţi turoperatori în perioada sezonului estival. Anul trecut, când a mai fost suspendată ruta Iaşi – Munchen oficialii au invocând lipsa de avioane.

Sursa: adevarul.ro

Publicat la Tue, 06 Feb 2018 10:54:23 +0000

Internaţional

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More