Taximetrist reținut după ce și-a însușit telefonul uitat de un client în mașină

Polițiștii din cadrul Secția 2 Poliție Braşov au fost sesizați de un bărbat, în noiembrie 2016, că imediat după coborârea dintr-un taxi, pe str. Carierei, din municipiul Brașov, a constatat lipsa telefonului mobil, în valoare de aproximativ 2.200 lei.

Polițiștii au identificat cu rapiditate conducătorul autoturismului folosit în regim taxi, un bărbat de 34 ani, care a negat însușirea bunului.

„În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au descoperit telefonul în posesia bărbatului de 34 de ani, bunul fiind predat părții vătămate. La data de 9 august a.c., bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Brașov, în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Braşov.

The post Taximetrist reținut după ce și-a însușit telefonul uitat de un client în mașină appeared first on .


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More