Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Site-ul www.omgnews.ro , denumit in cele ce urmeaza “Site-ul” , este proprietate privată.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza Site-ul.

Accesul si utilizarea acestui Site se poate face doar cu respectarea acestor conditii de utilizare si a tuturor legilor si regulamentelor in vigoare aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii. In cazul in care sunteti minor, acceptarea se face pentru dumneavoastra de catre reprezentantul/ocrotitorul legal.

In orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului pot fi schimbate. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site.

Avand in vedere faptul ca Termenii si Conditiile de utilizare reprezinta un contract obligatoriu din punct de vedere juridic incheiat intre dumneavoastra si deținătorul www.omgnews.ro, va recomandam sa alocati timpul necesar pentru a le citi cu atentie si sa accesati periodic versiunea actualizata a acestor Termeni si Conditii.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

Site-ul va furnizeaza un pachet bogat de continuturi, informatii, si servicii, utilizarea Site-ului putandu-se face doar pentru obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestui. Utilizarea si/sau accesarea in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Se acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi continutul publicat pe site-ul www.omgnews.ro, materiale protejate prin legile nationale si/sau internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al deținătorului www.omgnews.ro. Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, discriminator, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

Proprietarul www.omgnews.ro va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Proprietarul www.omgnews.ro sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.

Cu exceptia situatiilor cand nu este mentionat altfel in cuprinsul Site-ului, este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al Proprietarul www.omgnews.ro. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al Proprietarul www.omgnews.ro, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Proprietarul www.omgnews.ro si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea Proprietarul www.omgnews.ro cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.
Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul Proprietarul www.omgnews.ro.

Proprietarul www.omgnews.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Proprietarul www.omgnews.ro sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site (“Continut”) sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Proprietarul www.omgnews.ro sau aceasta este autorizata sa le foloseasca.

Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”. De asemenea, va informam ca Proprietarul www.omgnews.ro isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea in judecata prin instantele penale a celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.
Orice Continut care consta intr-o marca, denumire comerciala, logo, sau marca de serviciu, caracteristici ale marcii si nume de produse si servicii reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a PROPRIETARUL WWW.OMGNEWS.RO sau a altora. Sunteti de acord sa nu utilizati in niciun mod Marcile Proprietarul www.omgnews.ro fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.

Astfel, nu ne luăm niciun angajament cu privire la conţinutul Site-ului, la funcţiile specifice disponibile prin intermediul Site-ului, la fiabilitatea, disponibilitatea şi capacitatea acestora de a vă satisface cerinţele.
Proprietarul www.omgnews.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Proprietarul www.omgnews.ro nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Utilizarea acestui site se face in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. Proprietarul www.omgnews.ro si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

Proprietarul www.omgnews.ro nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi informatici care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

Proprietarul www.omgnews.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Proprietarul www.omgnews.ro nu ofera nicio garantie ca: (i) utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului va corespunde cerintelor dumneavoastra; (ii) informatiile de pe site vor implini toate cerintele dumneavoastra; (iii) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; (iv) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere; (v) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele.

Informatiile obtinute prin accesarea si utilizarea Site-ului sunt doar in scopuri de informare si nu ar trebui folosite niciodata ca substitut pentru consultanta primita din partea unui specialist calificat.
Niciun Continut de pe Site nu este destinat a fi utilizat in scopuri comerciale sau de investitii. Proprietarul www.omgnews.ro, afiliatii si licentiatorii sai nu sunt raspunzatori pentru vreo decizie financiara, comerciala sau de investitii luata pe baza acestor informatii.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. PROPRIETARUL WWW.OMGNEWS.RO isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, dispozitiilor legale in vigoare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi intreaga noastra Politica cu privire la comentarii.

Atunci cand utilizati Site-ul, puteti accesa continut si/sau servicii oferite de alte societati (din cadrul grupului de societati din care face parte Proprietarul www.omgnews.ro si/sau de societati terte). Proprietarul www.omgnews.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul si/sau serviciile pe care nu le furnizeaza.

De asemenea, Site-ul poate contine link-uri (legaturi) catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit Proprietarul www.omgnews.ro. Astfel de link-uri (legaturi) va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Proprietarul www.omgnews.ro nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. De asemenea, nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Proprietarul www.omgnews.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Proprietarul www.omgnews.ro isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
Nu ofera o securitate adecvata;
Contin virusi informatici sau alte elemente cu caracter distructiv sau
Sunt licentioase sau calomnioase.
De asemenea, Proprietarul www.omgnews.ro nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link (legatura) pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Proprietarul www.omgnews.ro.

Proprietarul www.omgnews.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Sunteti de acord ca Proprietarul www.omgnews.ro, la alegerea sa, are dreptul sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului in cazul nerespectarii Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Proprietarul www.omgnews.ro raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Proprietarul www.omgnews.ro drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici Proprietarul www.omgnews.ro, nici sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, nici agentiile sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului, nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirect, punitive, incidentale, special, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Acest document a fost actualizat la data de 26 februarie 2015

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More