TEROARE ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – A bătut două bătrâne, le-a jefuit, a furat mașina unui taximetrist și a dispărut

TEROARE ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD   Un tânăr de 24 de ani a semănat teroare în comuna Livezile în această seară. El a atacat două bătrâne în casa lor, după care a chemat un taxi, care l-a dus în Petriș. Acolo, sub amenințare cu cuțitul, tânărul i-a luat mașina taximetristului și s-a făcut nevăzut.

Evenimentul a avut loc în ieri seară, 22 iunie, în jurul orei 19:00, în localitatea Livezile. Din primele informații reiese că un tânăr de 24 de ani din Cușma a venit cu un taximetru în comuna Livezile, iar în centrul localității, a intrat în casa unei femei de 87 de ani văduve, care locuia cu vecina sa, tot o femeie în vârstă, conform Bistrițeanul.ro.

Acesta le-ar fi înjunghiat de mai multe ori, după care l-a chemat pe taximetristul care l-a și dus acolo și a plecat spre localitatea Petriș. Pe drum, tânărul i-ar fi spus taximetristului că le-ar fi zdrobit capul celor două bătrâne.

Tot pe drum, tânărul i-a spus taximetristului să treacă pe locul din dreapta și a condus el mașina. Se pare că cei doi au ajuns în Satu Nou, unde l-a lăsat pe taximetrist și s-a făcut nevăzut cu mașina acestuia.

Taximetristul a alertat poliția, care a făcut încă de atunci filtre prin oraș pentru a-l prinde pe tânăr.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Mihaela Mastan, una dintre femei a ajuns la UPU, aceasta prezentând multiple plăgi. Aceasta este conștientă și stabilă. Cea de-a doua femeie atacată este la computer tomograf. Deocamdată nu se cunoaște starea sa.

Se pare că tânărul intenționa să le jefuiască pe cele două bătrâne. În drumul pe care l-a avut alături de taximetrist, tânărul și-a sunat mama din Franța, căreia i-ar fi spus ce a făcut.

„Un taximetrist de 58 de ani din Bistrița a sesizat poliția că a fost amenințat cu un cuțit de către un tânăr de 24 de ani din Livezile, care i-ar fi solicitat să îl lase să conducă. Ulterior, bărbatul de 58 de ani a coborât și a relatat polițiștilor că tânărul de 24 de ani ar fi agresat două femei, ambele din Livezile. Cele două femei au fost identificate, preluate și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În acest moment, polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale, Ordine Publică, de pe raza secțiilor, Acțiuni speciale și jandarmi desfășoară activități specifice de cautare,” a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto.

The post TEROARE ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – A bătut două bătrâne, le-a jefuit, a furat mașina unui taximetrist și a dispărut appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More