Test de inteligență: O puștoaică, mai deșteaptă decât Einstein, Hawking, Gates

Nicole Barr, o puștoaică de numai 12 ani din Marea Britanie, se poate mândri cu rezultate mai bune obtinute la un test de inteligenta decât unii savanți precum Albert Einstein, Stephen Hawking sau Bill Gates!

Cele 162 de puncte obținute la testul de inteligență, cu două mai mult decât cei menționați mai sus, creditați cu 160 de puncte, o plasează pe Nicole Barr între cei mai inteligenți oameni ai planetei, ce reprezintă numai 1% din populație, din păcate! 🙂

“Este o fetiță extrem de muncitoare. Rămâne după ore la clubul temelor pentru acasă și n-ar lipsi de la școală în ruptul capului. De când era micuță vânează greșeli din cărți sau reviste. Este o fetiță fericită, îi place să râdă, să se amuze și cere întotdeauna teme suplimentare. Când am aflat punctajul obținut la test, a fost total neașteptat, am fost șocată”, a declarat presei britanice mama fetiței.

Cu mult înaintea foștilor săi colegi din clasele primare, Nicole Barr este capabilă să rezolve probleme complexe de algebră, încă înainte de împlinirea vârstei de 10 ani.

Conform organizației MENSA, coeficientul de inteligență mediu al unei persoane adulte se situează undeva în jurul valorii de 100, în timp ce persoanele care obțin peste 140 de puncte sunt catalogate ca genii.

Nicole Barr, test inteligență
Nicole Barr, test inteligență

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More