Topmodela de la Târgu Neamț

Andreea Stănoaia, din satul Leghin, comuna Pipirig, are 17 ani și este elevă la Colegiul Tehnic ”Ion Creangă”. Deși încă novice într-ale modelling-ului, a reușit să participe la mai multe prezentări de modă ale unor designeri celebri (Nissa, Motivi, Nichi Cristina Nichita, Jolidon, Echo de Ravel, George Hojbota). Recent, a semnat un contract internațional și a fost aleasă pentru un casting Miss Princess of World România, concurs internațional de frumusețe la care participă peste 60 de țări. Andreea se află printre finalistele țării noastre și are șansa de a fi reprezentanta României la competiția mondială.

* ”Angelina Jolie este un exemplu pentru mine”

Andreea Stănoaia nu are un model din lumea modei, în schimb o are ca exemplu de urmat pe celebra actriță Angelina Jolie: ”Nu am nicio persoană din lumea modei care să îmi placă extraordinar de mult încât să ajung să o copiez. Eu vreau să fiu unică, prin felul meu de a fi, și, dacă ar fi să dăm un exemplu, Angelina Jolie, consider că este un exemplu bun pentru mine și pot să spun că este o femeie foarte frumoasă!

În prezent, Andreea colaborează cu o agenție din Iași și spune că părinții au fost cei care au îndemnat-o să pornească pe acest drum. ”La început, am refuzat îndemnările părinților de a avea legătură cu modelling-ul, pentru că îi consideram superficiali, însă m-am grăbit să judec și am avut prejudecăți. Am descoperit, însă, că există profesioniști și am simțit pe pielea mea munca uriașă care se depune în acest domeniu. Am ajuns să am un respect pentru cei care își dedică viața acestui domeniu. Părinții mei m-au înscris la diferite castinguri și tot ei m-au încurajat să văd partea frumoasă în acest domeniu. Sunt mândră că am asemenea părinți. Nu practic de foarte mult timp modelling-ul. Prima mea prezentare a fost acum doi ani, la Târgu Neamț. Nu pot explica în cuvinte ce înseamnă să fii model în România. Momentan, nu am ajuns atât de sus încât să pot să îmi dau seama, dar, din ce am trăit până acum, este un sentiment care nu poate fi descris. Oricum, este foarte frumos!”, spune Andreea.

Clic pentru a vedea prezentarea.

Pentru ea, nu există sacrificii în modă, cât timp iubește ce face. Consideră că satisfacția vine atunci când e apreciat ceea ce faci. Nu se pregătește în mod special pentru nicio prezentare de modă la care participă – ”Nu mă pregătesc într-un mod special pentru o prezentare de modă. Este ca și cum m-aș pregăti pentru o întâlnire” și spune că e destul de avantajos financiar – ”Se câștigă destul de bine din aceste prezentări, prețul fiind diferit de la o prezentare la alta”.

* ”Femeia de succes, pentru mine, e cea care nu se mulțumește cu puțin”

Deși a pornit cu scepticism în lumea modelling-ului, Andreea Stănoaia își dorește, acum, să aibă o carieră în acest domeniu: ”Îmi doresc o carieră în acest domeniu. Asta știu sigur”.

Clic pentru a vedea prezentarea.

Are câteva concepții foarte hotărâte asupra vieții și, cumva, a reușit să le muleze pe condițiile imperios necesare pentru orice tânără care vrea să fie model profesionist. ”Înălțimea este una din cele mai importante cerințe, după care trebuie să fii o persoană simpatică, talentată, perseverentă și să te conformezi standardelor industriei de frumusețe. Femeia de succes, pentru mine, este femeia care are încredere în ea, este ambițioasă, nu se mulțumește cu puțin, pentru că știe că merită tot ce e mai bun. Nu se lasă doborâta de un eșec, perseverează și luptă în continuare, mai motivată ca înainte”.

Ciprian Traian STURZU

 
Source: Stiri

The post Topmodela de la Târgu Neamț appeared first on Stiri.

Stiri

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More