Tragedie cumplită de Sfânta Parascheva! Un preot si alte trei persoane au decedat intr-un accident de circulație

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seara în jurul orei 18:00, în județul Suceava, pe DN 2 E, între Cornu Luncii şi Rădăşeni. Preotul Petrică Gavril se deplasa regulamentar, către Iași, cu mașina la volanul căreia se afla. Autoturismul a fost izbit în plin de o mașină care a intrat pe contrasens, acul kilomejului acesteia din urmă blocându-se la 130k/m.

61915490

 

În urma impactului, patru oameni au murit pe loc – preotul, sora lui şi soţul acesteia, Din păcate, nenorocirea s-a produs. Celelalte cinci victime, soţia preotului şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

La circa o oră şi jumătate de la producerea accidentului, unul dintre copiii preotului, o fetiţă de doar șase ani, a murit la Spitalul Judeţean Suceava. Soţia preotului se află în stare foarte gravă, fiind operată în cursul serii, unul dintre copii este în comă, iar alţi doi sunt în stare stabilă, potrivit dcnews,ro

Post-ul Tragedie cumplită de Sfânta Parascheva! Un preot si alte trei persoane au decedat intr-un accident de circulație apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More