TRAGEDIE ÎN APROPIERE DE CLUJ – Fetiță de 10 ani accidentată mortal pe trecerea de pietoni

O fetiță de numai 10 ani a fost accidentată mortal de un șofer, pe raza localității Apahida. Fetița a fost lovită în momentul în care s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni. Minora a decedat în cadrul unității medicale la care a fost transportată de urgență.

Șoferul, un tânăr  de 24 ani, din Câmpia Turzii, se afla la volanul autoturismului pe raza comunei Apahida și mergea spre Cluj, relatează Someșeanul. Fetița s-a angajat în traversarea drumului național de la stânga la dreapta față de sensul de deplasare al autovehiculului, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător cu indicatoare și marcaje rutiere cu semnificația “trecere pentru pietoni”.

Accidentul s-a soldat cu decesul minorei, care a survenit la unitatea medicală, respectiv UPU Pediatrie Cluj-Napoca, unde a fost transportată de către echipajul SMURD.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere  din culpă, tânărul fiind cercetat în stare de libertate.

Sursă info.

The post TRAGEDIE ÎN APROPIERE DE CLUJ – Fetiță de 10 ani accidentată mortal pe trecerea de pietoni appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More