TRAGEDIE ÎN ITALIA – O româncă și-a înjunghiat mortal fetița de 6 ani, apoi s-a sinucis

TRAGEDIE ÎN ITALIA  O româncă în vârstă de 31 de ani din Torino, Italia, şi-a înjunghiat mortal fiica de 6 ani, apoi s-a sinucis, transmite Il Messagerro. Alina Mihaela Olaru era originară din Rădăuţi.


Trupurile neînsufleţite au fost descoperite chiar de mama tinerei.

La faţa locului au ajuns de urgenţă carabinierii şi o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva pe cele două.   Corpul fetiţei a fost găsit în living, iar cel al mamei, în bucătărie. De asemenea, lângă trupul tinerei femei a fost găsit şi cuţitul cu care şi-a înjunghiat fiica şi cu care, după aceea, şi-a luat viaţa.

Femeia se afla în Italia de 15 ani şi era căsătorită de doi ani cu un italian. Potrivit Il Messaggero, tatăl copilului se află în România.   În locuinţă nu a fost găsit niciun bilet care să explice gestul tinerei. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Sursă info și foto.

The post TRAGEDIE ÎN ITALIA – O româncă și-a înjunghiat mortal fetița de 6 ani, apoi s-a sinucis appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More