Știri județul Ilfov

Tragedie la Brănești. O femeie însărcinată și trei copii ai săi au fost spulberați de tren!

Conform reprezentanților CFR Călători, incidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 9.30, între stațiile Pasărea și Brănești.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, ambulanța a ajuns la șapte minute de la apel. Aceasta a confirmat că este vorba de patru persoane decedate, una de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani, și trei copii cu vârste de 2, 5 și 10 ani.

În haina femeii, care se pare că era însărcinată, poliţiştii au găsit un bilet de adio pe care era scris „Îmi pare rău, nu mai suportam”.

Potrivit Mediafax, femeia a fost identificată ca fiind Alexandra Braunstein, iar decembrie 2008 aceasta a vrut să divorțeze de soțul ei. Ulterior, ea a renunţat la judecată.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care femeia şi cei trei copii ai săi au murit.

The post Tragedie la Brănești. O femeie însărcinată și trei copii ai săi au fost spulberați de tren! appeared first on Jurnalul de Ilfov.

Jurnalul de Ilfov