TRAGEDIE LA IAŞI – Copil lovit puternic de un cablu agăţat de un autobuz în mers

TRAGEDIE LA IAŞI Un copil de 12 ani din Iaşi a ajuns la spital, luni, cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovit pe trotuar de un cablu care se agăţase de trapa unui autobuz aflat în mers, infomează News.

Incidentul s-a petrecut luni în cartierul ieşean Galata. Copilul aştepta la semafor într-o intersecţie şi a fost lovit de un cablu, care a fost agăţat de trapa unui autobuz.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei, minorul fiind transportat la Spitalul de Copii Sfânta Maria în stare de inconştienţă.

”Am fost solicitaţi prin 112 să intervenim pentru un copil lovit de un cablu în Galata. Minorul a fost găsit cu traumatism cranio-facial, comoţie cerebrală, plăgi tăiate de cablu în regiunea buzelor, fractură de maxilar şi fracturi dentare.

Victima a fost transferată la Spitalul de Copii Sfânta Maria”, a declarat Neculai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă din Iaşi.

Conducerea societăţii locale de transport susţine că regretă incidentul, precizând că este vorba despre un cablu TV, care este posibil să fi fost afectat în urma furtunii violente de vineri.

Poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări în acest caz.

Totodată, a fost deschis dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Info

The post TRAGEDIE LA IAŞI – Copil lovit puternic de un cablu agăţat de un autobuz în mers appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More