Trei tineri din Dej, reţinuţi pentru 24 de ore. Au încercat să fure mai multe sticle de băutură

Trei tineri din Dej, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Baia Mare, au fost identificaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Aseară, în jurul orei 19.30, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază despre faptul că într-un centru comercial de pe strada George Coşbuc din municipiu au fost surprinse trei persoane care intenţionau să sustragă bunuri.

Poliţiştii au identificat persoanele reţinute de agenţii de pază şi au constatat că este vorba despre trei tineri de 19 şi 20 de ani, domiciliaţi în municipiul Dej. Aceştia au încercat să treacă pe lângă casele de marcat cu mai multe sticle cu băuturi alcoolice, fără a le achita.

În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More