Russia Today: Ufologii sunt iar în DELIR, au văzut un extraterestru pe Marte! Imaginile NASA care au luat cu asalt internetul (VIDEO)

Ultimele imagini publicate de NASA pe o rețea de socializare sunt un adevărat “festin” pentru iubitorii fenomenelor OZN. Ufologii sunt în delir, după ce au văzut un extraterestru pe Marte, titrează azi Russia Today.

Potrivit publicației ruse, ufologii au observat o “femeie cu sâni și păr lung negru”, care “privește atent”, de la distanță, roverul Curiosity.

În ultima vreme, Marte pare să fie o planetă locuită, potrivit celor pasionați de fenomenele OZN.

În urmă cu câteva zile, rețelele de socializare au fost luate cu asalt de o altă imagine, surprinsă de roverul Curiosity tot pe Marte.

Imaginea a fost surprinsă de roverul Curiosity în luna iulie a acestui an şi înfăţişează o formaţiune stâncoasă.

Nu formaţiunea stâncoasă e, însă, elementul care a aprins imaginaţia internauţilor, ci creatura care pare să stea în faţa acesteia.

ufologii sunt în delir

„Un crab uriaş pe Marte! E incredibil!”, au scris utilizatorii unui grup de pe Facebook al cărui slogan e “Ei nu ne vor spune niciodată adevărul despre Marte”.

Alţi internauţi l-au denumit „gardianul peşterii”.

Seth Shostak, astronom şi director al Centrului SETI pentru Cercetare, a declarat pentru HuffingtonPost că vede imagini asemănătoare în fiecare săptămână.

„Cei care mi le trimit sunt, în general, destul de încântaţi şi susţin frecvent că în imagini apare CEVA ce nu te-ai aştepta să găseşti pe suprafaţa Planetei Roşii.

De obicei – cred ei – e vorba de vreun fel de animal, dar ocazional oamenii văd în acele imagini şi obiecte mai ciudate, cum ar fi părţi de automobile. Poate ei cred că pe Marte există maşini”, a scris Shostak.

Shostak a mai spus că, de fapt, e vorba despre pareidolia, un fenomen psihologic definit ca o iluzie sau o intepretare greşită, care constă în perceperea unor stimului externi ca fiind semnificativi şi interpretaţi drept obiecte familiare, cunoscute. De cele mai multe ori stimuluii percepuţi sunt vagi, aleatorii şi obscuri, dar observatorul extern îi percepe ca fiind clari, distincţi şi precişi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More