ULTIMA ORĂ! Presa din România, în doliu! Un jurnalist cunoscut, spulberat de o maşină: “Doi copii minunaţi şi o splendidă soţie rămân să-i plângă trecerea”

ULTIMA ORĂ! Presa din România, în doliu! Un jurnalist cunoscut, spulberat de o maşină:

E doliu în lumea presei de la noi, după ce un jurnalist cunoscut a fost implicat într-un accident rutier. În vârstă de 39 de ani, bărbatul a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis şi a fost izbit în plin de un autoturism. În ciuda faptului că medicii au ajuns repede la locul incidentului, ei nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viaţa.

Jurnalistul Gruia Andronic şi-a pierdut viaţa aseară, după ce a fost implicat într-un accident pe strada Buzeşti din Braşov. El a încercat să traverseze neregulamentar strada şi a fost lovit în plin de un şofer care nu a mai putut face nimic ca să evite impactul. Lovitura i-a fost fatală bărbatului care era căsătorit şi avea doi copii.Rudele, prietenii şi colegii sunt în stare de şoc, iar pe reţelele de socializare au apărut comentarii în memoria lui Gruia Andronic, unul dintre cei mai buni jurnalişti de radio din Braşov.
“Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”, “Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace! Condoleanţe familiei.”, “Dumnezeule, ce trist! R.I.P, omuleţule drag!” sunt doar trei dintre mesajele lăsate de prieteni pe pagina lui de Facebook.Tragedia care a lăsat doi adolescenţi fără tată şi o soţie îndurerată a fost relatată de una dintre colegele sale într-un mesaj emoţionant.“Avea 15 ani când a venit prima oară la radio… A venit la «Deschideţi-vă sufletele». Abia îmi luasem şi eu zborul în undă în acea vară magică de ‘93. Zicea că se pricepe la ale sufletului. Şi că a suferit mult. Că toate fetele din liceu îi caută sfatul. De fapt îi căutau prezenta. 

Aşa îl am în minte pe Gruia. Adolescent rebel şi foarte talentat. Harnic şi perfecţionist până la manie. Îndrăgostit de Michael Jackson până la ultimul atom, Gruia îşi găsea în vara aceea o altă mare dragoste: Radio Braşov. I-a fost voce. Şi director de programe. A crescut la radio şi a fost mereu impecabil pe post. Maturizat prematur de suferinţa accidentului de la 7 ani în care îşi pierduse ochiul, Gruia a fost şi camaradul de nădejde şi şeful «de gaşcă».

Ne revedeam an de an la întâlnirea pinguinilor Radio Braşov. Şi vorbeam şi speram că undeva, cândva, vom mai colabora.

A fost printre primii care m-au sunat când mi-au incendiat maşina. Avusese şi el probleme cu astfel de ipochimene şi mi-a spus: «eu îţi doresc mult noroc, că ai nevoie, de la poliţie mici şanse, dar nu te fac pe tine nişte interlopi… »

Exact la două săptămâni o veste stranie fulgeră în noapte şi ne aminteşte cât de fragili suntem: a murit Gruia… În decembrie făcea 40 de ani. Doi copii minunaţi şi o splendidă soţie rămân să-i plângă trecerea meteorică prin lume.

Rămas bun, voce de aur Radio Braşov! Ştii cum am zis la ultima întâlnire, în septembrie: Ce Radio Braşov a unit, nimeni să nu despartă!”,
a scris Onelia Pescaru, fosta colegă de la Radio Braşov, potrivit newsbv.ro.
FOTO / Presa din România, în doliu! Un jurnalist cunoscut, spulberat de o maşină: "Doi copii minunaţi şi o splendidă soţie rămân să-i plângă trecerea..."

Feed

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More