Tehnologie

Un angajat al Apple a fost concediat după ce fiica lui a publicat un clip video cu iPhone X pe YouTube (Business)

Chiar dacă iPhone X este un produs despre care se ştie aproape totul, asta nu înseamnă că angajaţii Apple au voie să îl prezinte altor oameni înainte de a ajunge în magazine. Un inginer al companiei a fost concediat după ce fiica lui a publicat pe YouTube un clip video hands-on cu dispozitivul adus de tatăl ei acasă.  
 
Brooke Amelia Peterson a şters clipul imediat după ce Apple i-a cerut acest lucru, dar locul de muncă al tatălui său nu a mai putut fi salvat. Înregistrarea se viralizase deja şi a generat numeroase articole în presă şi comentarii. 
 
Într-un alt clip video, Brooke a declarat că ea şi tatăl ei au înţeles decizia companiei şi că nu sunt supăraţi pe Apple. Compania a vrut să transmită un mesaj angajaţilor prin această decizie: scăpările de informaţii nu sunt permise. 
 
Se pare că dispozitivul prezentat în clipul video era unul diferit de cele care ajung în magazine şi includea aplicaţii şi informaţii confidenţiale. 
 

(…)

Cuvinte cheie: clip, apple, iphone x, youtube

Subiecte asemănătoare:
» Câte salarii medii trebuie să cheltuiască românii, indienii sau ruşii pentru a achiziţiona un iPhone X
» Livrările iPhone X, întârziate cu 4-5 săptămâni chiar din prima zi de precomenzi
» iPhone X, surprins în imagini şi clip de prezentare neofial
» Pe ce număr este parcată maşina?
» Deşi a trecut o lună de la lansare, iPhone 7 continuă să aibă vânzări mai bune decât iPhone 8

Articol original – Un angajat al Apple a fost concediat după ce fiica lui a publicat un clip video cu iPhone X pe YouTube, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse