Un bărbat a fost bătut grav și lăsat să zacă inconțient pe asfalt

Un tânăr de 21 de ani a fost pus la pământ cu un pumn şi lăsat să zacă după o dispută în trafic. Agresorul în vârstă de 42 de ani l-a lovit pe tânăr, iar acesta a ajuns la spital în stare foarte gravă.

În imaginile suprinse se vede cum cei doi au parcat maşinile foarte aproape unul de celălalt şi au ieşit din vehicule. La un moment dat bărbatul din Alba Iulia îl loveşte cu pumnul ce celălalt, potrivit sursei Protv.

După ce agresorul a văzut că este filmat s-a pus la pământ ca şi când el ar fi suferind. Acesta s-a urcat apoi în maşină cu femeia care-l însoţea. Cei doi l-au abandonat pe bărbatul căzut la pământ, ce a fost ajutat la scurt timp de trecători. Ambulanţa venită la faţa locului l-a transportat apoi pe tânărul de 21 de ani la spitalul din Orăştie.

Incidentul a avut loc pe drumul naţional 7 din oraşul Orăştie, iar martorii spun că după o şicanare în trafic bărbaţii au oprit maşinile şi s-au luat la ceartă. Unul dintre şoferi a filmat toată scenă. Se vede cum un singur pumn îl pune la pământ pe băiatul de 21 de ani care a şi rămas la pământ până la venirea medicilor. Un martor a sunat la 112 imediat după ce a văzut că agresorul pleacă împreună cu tânăra care îl însoţea ca şi când nimic nu s-a întâmplat.

Poliţia rutieră, l-a prins în trafic pe agresor și l-a dus la audieri, iar în acest moment este cercetat în stare de libertate pentru loviri şi alte violențe. Cât despre victima, tânărul are traumatisme craniene şi cel mai probabil va depune plângere împotriva agresorului.

 

Post-ul Un bărbat a fost bătut grav și lăsat să zacă inconțient pe asfalt apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More