Un BMW Z8 care a fost deţinut de „iubitorul de Mercedes-uri” Steve Jobs se va vinde la licitaţie (Video)

Un BMW Z8, care a fost deţinut de Steve Jobs timp de trei ani, va fi scos la licitaţie. Organizatorii speră să obţină 400.000 de dolari pe automobil.
 
Modelul are un motor care dezvoltă 400 CP şi a fost cumpărat de Jobs la sugestia şefului companiei Oracle, Larry Ellison. 
 
Maşina a ieşit de pe linia de producţie pe 1 aprilie 2000 şi are doar 24.400 de kilometri la bord. Jobs, un fan al mărcii Mercedes-Benz, se pare că nu a fost impresionat de acest Z8, pe care l-a vândut în 2003 unui bărbat din Los Angeles. 

Vehiculul include mai multe accesorii, printre care un telefon Motorola cu marca BMW pe el. Se pare că Steve Jobs ura acest telefon.

Între 1999 şi 2003, compania a construit doar 5.700 de unităţi Z8. Licitaţia, organizată de casa Sotheby’s în New York, va avea loc pe 6 decembrie. 

 

(…)

Cuvinte cheie: bmw, steve jobs, mercedes, licitatie

Subiecte asemănătoare:
» BMW va lansa prima maşină hibrid cu încărcare wireless [VIDEO]
» Steve Jobs îl detesta atât de mult pe acest angajat al Microsoft încât a ajuns să facă iPhone
» Compania pe care Steve Jobs a ameninţat că o va distruge valorează astăzi 10 miliarde de dolari
» Vaio şi Mercedes-Benz lansează un laptop
» Un jeep „îndreaptă” un BMW parcat prost

Articol original – Un BMW Z8 care a fost deţinut de „iubitorul de Mercedes-uri” Steve Jobs se va vinde la licitaţie, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More