Un copil a furat mașina unchiului său și a intrat cu ea într-un stâlp

Un minor în vârstă de 13 ani din Avrig, a furat mașina unchiului și a plecat la plimbare cu ea prin oraș, alături de alți trei prieteni. Nu a ajuns prea departe pentru că a intrat cu ea direct într-un stâlp.

În data de 23 septembrie, în jurul orei 00,15, polițiștii rutieri au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale produs în orașul Avrig, pe strada Cânepii.
La fața locului, s-a constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, conducătorul auto și pasagerii părăsind locul producerii evenimentului.
În urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana aflată la volan și s-a stabilit că autoturismul în cauză a fost sustras de pe raza orașului Avrig de către un minor în vârstă de 13 ani, nepot al proprietarului autoturismului, minorul conducând autoturismul pe strada Cânepii, unde, pe fondul lipsei de experiență la volan, a pierdut controlul aupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere a rețelei electrice. În momentul producerii evenimentului, în autoturism se mai aflau alți trei minori cu vârsta de 13, 14, respectiv 15 ani, toți domiciliați în orașul Avrig.
Cei patru minori nu au suferit vătămări corporale și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis. Foto: arhivă

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More