Tehnologie

Un elev a fost suspendat după ce a găsit pe un computer primit de la şcoală o imagine cu o profesoară şi a pus-o pe o reţea de socializare (Curiozitati)

Un elev care a primit un computer de la şcoală – laptop sau tabletă (nu se ştie exact) – a descoprit pe acesta o imagine topless cu una dintre profesoarele lui. Copilul a partajat imaginea pe o reţea de socializare, iar apoi s-a răspândit pe internet. O anchetă a fost declanşată. Conducerea şcolii din Dublin, Irlanda, l-a suspendat pe elev, dar nu a luat nicio măsură împotriva profesoarei. 
 
Părinţii băiatului şi ai altor elevi sunt supăraţi şi spun că profesoara trebuia pedepsită, deoarece nu a verificat computerul înainte. Directorul şcolii a refuzat să răspundă la întrebările presei. 
 
Scandalul a ajuns la Ministerul Educaţiei din Irlanda, care a transmis că nu a primit o plângere sau o informare de la şcoală în legătură cu acest incident. 
 
 
 

(…)

Cuvinte cheie: scoala, elev, imagine, computer, suspendare

Subiecte asemănătoare:
» Rusia a folosit o imagine dintr-un joc video pentru a arăta că guvernul SUA susţine organizaţia Stat Islamic
» Cu „moartea” în maşină
» Un cuplu a văzut imaginea lui Iisus a apărut în ecografia fătului
» Microsoft a publicat o imagine de fundal pentru Bing.com care includea un detaliu nedorit
» Imaginea din noul paşaport al acestei tinere s-a viralizat

Articol original – Un elev a fost suspendat după ce a găsit pe un computer primit de la şcoală o imagine cu o profesoară şi a pus-o pe o reţea de socializare, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse