Un GORJEAN, declarat cel mai bun concurent la „Câștigă România”! A părăsit concursul

marius hoara 1Marius Hoară din Bumbești Jiu a câștigat toate cele 10 ediții consecutive – permise de regulament ale concursului de cultură generală „Câștigă România”! A câștigat 10 ediții consecutive și a ieșit din concurs cu un câștig total de 24.600 lei, echivalentul celor 246 de întrebări la care a dat răspunsuri corecte pe parcursul celor 10 ediții. La această sumă se adaugă și cele 10 tablete pe care, așa cum a declarat, le-a dăruit deja copiilor oprind doar trei pentru familia sa.

marius hoara 3Este considerat, pe bună dreptate, unul dintre cei mai inteligenți români și este din județul Gorj! Luni seară, ediția cu numărul 33 a concursului ‘Câștigă România!’ a fost una de record, în care gorjeanul Marius Hoară a devenit primul concurent eliminat nu din cauza faptului că nu a evoluat bine, ci, din contră, pentru că a fost atât de bun încât a câștigat toate cele 10 ediții la care are dreptul prin regulament. A câștigat 10 ediții consecutive și a ieșit din concurs cu un câștig total de 24.600 lei, echivalentul celor 246 de întrebări la care a dat răspunsuri corecte pe parcursul celor 10 ediții. La această sumă se adaugă și cele 10 tablete pe care, așa cum a declarat, le-a dăruit deja copiilor oprind doar trei pentru familia sa.

Cine este Marius Hoară

marius hoara 5În vârstă de 53 de ani, informaticianul Marius Hoară din orașul Bumbești Jiu, este un împătimit al concursurilor televizate de cultură generală la care a participat în ultimii 16 ani. Primele dintre acestea, pe care le-a și câștigat, au fost tot la Televiziunea Română: ‘Deștept și bogat’ (în 2001, la TVR 1 — concurs prezentat de Octavian Isaiu) și ‘Ruleta Rusească’ (în 2003, la TVR 2, concurs prezentat de Răzvan Exarhu). Și cu Virgil Ianțu s-a întâlnit la concursul ‘Vrei să fii miliardar’ — la care Marius Hoară a participat în 2000, 2001 și 2012 — așa că acum concurentul a fost în măsură să își analizeze ‘gazda’ și să compare diversele competiții la care a participat în cunoștință de cauză, transmit cei de la TVR. „Câștigă România a devenit și va rămâne concursul meu de suflet. Și asta nu neapărat din pricina formatului inedit de concurs sau al câștigurilor — ci, mai ales, datorită atmosferei extraordinar de calde și prietenoase din platoul de filmare. Acesta a fost concursul la care am participat cele mai multe ediții și de fiecare dată m-am simțit minunat datorită modului în care echipa tehnică lucrează cu noi, concurenții. În plus, Virgil Ianțu demonstrează că este la cel mai bun nivel al său de până acum și că experiența pe care o are își spune cuvântul. Regret că telespectatorii nu pot să se bucure și ei, pe lângă concurs, de atmosfera fantastică din platoul de filmare”, a declarat Marius Hoară.

Felicitat de mulți oameni

marius hoara 2După primele ediții câștigate la concursul TVR 2, Marius Hoară a început să primească semne de apreciere de la oameni necunoscuți: i-au scris pe Facebook sau l-au acostat pe stradă să îl felicite. „Apreciez în mod deosebit inițiativa TVR, a doamnei Irina Radu, de a lansa un concurs de cultură generală dedicat României. Cred că trebuie să ne iubim țara mai mult, să facem mai mult pentru ea, iar concursul ‘Câștigă România’ face exact acest lucru, contribuie la o mai bună cunoaștere a României. Am primit mesaje de apreciere pentru mine și pentru emisiune din toată țara și chiar de la unii români din străinătate. Cred că ne trebuie mai multă unitate și spirit național, iar în contextul în care la anul se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, emisiunea ‘Câștigă România’ este aproape providențială, îi doresc o viață cât mai lungă!”, a spus Marius Hoară.

Post-ul Un GORJEAN, declarat cel mai bun concurent la „Câștigă România”! A părăsit concursul apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More