Un polițist a fost mușcat de un bărbat. Ce a pățit agresorul!

politist suparatUn bătrân din Botoşani a muşcat un poliţist de mână, apoi l-a lovit în gură, dar s-a ales cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru ultraj.

 

Ştefan C., un bărbat de 71 de ani, din comuna Adăşeniva va trebui să-i plătească poliţistului şi o serie de despăgubiri, care totalizează 20.000 de lei.

Totul s-a petrecut când bărbatul se afla într-un bar din localitate. Consumator înrăit de băuturi alcoolice, acesta l-a observat pe unul dintre poliţişti, Ş.B.T., care tocmai îşi servea cafeaua, şi a început să-l jignească. Poliţistul l-a scos din local, însă bărbatul a revenit după câteva minute, continuând cu insultele şi ameninţările.

like facebookEvacuat, bărbatul a revenit, iar când agentul a vrut să-l scotă din nou afară, septuagenarul s-a opus, prinzându-se cu mâinile de o masă. Încercând să-i desfacă degetele, poliţistul nu a mai fost atent la gesturile individului, iar bărbatul l-a muşcat de mâna dreaptă, după care l-a prins pe agent de cămaşă, rupând buzunarul de la piept, după care l-a lovit cu antebraţul peste faţă, provocându-i o leziune la buza superioară.

Bătrânul a susţinut că nu-şi mai aminteşte nimic, dar este dispus să-şi recunoască vinovăţia. Trimis în judecată, el a fost condamnat azi, sentinţa definitivă fiind pronunţată de Curtea de Apel Suceava.

Sursa. Observator TV

 

BotosaniNews.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More