Un puști din Mătăsari, hoț la Constanța! Ce a luat dintr-un mall

Doi puști, unul din Mătăsari și unul din Negru Vodă au fost prinși la scurt timp după ce au furat mai multe bunuri din județul Constanța. Bănuiții de comiterea unor infracțiuni de furt au fost rapid identificați de către polițiștii constănțeni.

Un adolescent din comuna Mătăsari este cercetat pentru furt de polițiștii constănțeni, după ce a sustras haine din mall! Luni, spre seară, oamenii legii din județul Constanța l-au depistat pe C.M.-I., în vârstă de 17 ani, din localitatea Mătăsari, județul Gorj, care ar fi sustras, dintr-un centru comercial din Constanța, mai multe articole vestimentare. Prejudiciul în valoare de 410 lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății. Luni la prânz, un alt puști a fost prins de poliție: „Polițiștii din cadrul Poliției orașului Negru Vodă l-au depistat pe G.V.-B., în vârstă de 14 ani, din orașul Negru Vodă, care ar fi încercat să sustragă din locuința unei femei, din localitatea Darabani, județul Constanța, mai multe bunuri. Minorul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt”, potrivit unui comunicat.

Post-ul Un puști din Mătăsari, hoț la Constanța! Ce a luat dintr-un mall apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More